РЕКОРДАТІ В УКРАЇНІ

РЕКОРДАТІ ГРУП — досвідчений гравець на розвинених європейських фармацевтичних ринках. Однак сьогодні перспективними для багатьох мультинаціональних компаній є ринки, що розвиваються, такі як країни СНД, зокрема й Україна. Тому компанією були зроблені певні кроки в цьому напрямку.

1 липня 2013 р. було відкрито ТОВ «Рекордаті Україна» — офіційний представник РЕКОРДАТІ ГРУП на території України.

Сьогодні ТОВ «Рекордаті Україна» веде роботу у двох головних напрямках. У першу чергу, це промоція оригінальних препаратів РЕКОРДАТІ ГРУП, які виводяться на фармацевтичний ринок України з 2012 р. І другий, не менш важливий напрямок, — це розширення присутності в сегменті ОТС-препаратів.

Стратегічно важливим напрямком роботи «Рекордаті Україна» є просування оригінальних лікарських засобів РЕКОРДАТІ ГРУП. Одним із них є нова молекула з групи статинів — пітавастатин, яка в Україні з 2013 року відома під торговою назвою ЛІВАЗО. Іншим оригінальним лікарським засобом РЕКОРДАТІ ГРУП, який був виведений на український фармацевтичний ринок і сьогодні активно просувається, є УРОРЕК (силодозин). Це препарат із групи α-адреноблокаторів, що застосовується для лікування аденоми передміхурової залози.

Крім того, РЕКОРДАТІ ГРУП належать всі права на лінійку АЛФАВІТ (добре знайомі вітчизняному споживачеві дієтичні добавки, до складу яких входять вітаміни і мінерали), а також ряд ОТС-препаратів, що застосовуються у таких терапевтичних напрямках, як отоларингологія, проктологія і гінекологія, серед них: ГЕКСАЛІЗ, ГЕКСАСПРЕЙ, ПРОКТО-ГЛІВЕНОЛ, АБ’ЮФЕН.

Перейти на мобільну версію

ТОВ «РЕКОРДАТІ УКРАЇНА»:
вул. Глибочицька, 40, м. Київ,
Україна, 04050