Комерційні права на Елігард

м. Київ, 02.04.2021


Дорогий клієнт,


Як вам може бути відомо, минулої п'ятниці, 29 січня, ми повідомили, що Толмар, Astellas і Recordati уклали угоду, згідно з якою до Recordati перейдуть комерційні права на Eligard (ацетату леупрореліну) в Європі та на інших територіях.

Зараз угода завершена, і відповідальність за діяльність, пов’язану з продажем ліків, починає приймати на себе компанія Recordati.

Recordati – це спеціально створена фармацевтична компанія, що має значний досвід у галузі урологічних захворювань. Отже, Recordati має хороші можливості для того, щоб пацієнти продовжували отримувати користь від Елігарду, який призначений для лікування гормонозалежного поширеного раку простати і лікування локалізованого і місцево-поширеного гормонозалежного раку простати високого ризику в поєднанні з променевою терапією.

За допомогою цього листа ми хочемо підтвердити вам, що Astellas і Recordati працюють разом, щоб забезпечити плавний перехід бізнесу щодо Eligard до Recordati що протягом періоду передачі - який може тривати деякий час - Astellas продовжуватиме постачати та виставляти рахунки-фактури стосовно Eligard, як зазвичай.

З огляду на це, ми будемо раді надати додаткову інформацію та відповісти на будь-які запитання, які у вас можуть виникнути. У такому випадку ви можете зв’язатися з нами, використовуючи дані нижче.


Александр Ващенко

Vaschenko.A@recordati.com

044 3511863


З повагою,

Директор Рекордаті Україна

Ігор Безсмертний

Bezsmertnyi.i@recordati.com

Перейти на мобільну версію

ТОВ «РЕКОРДАТІ УКРАЇНА»:
вул. Глибочицька, 40, м. Київ,
Україна, 04050