Вітамінно-мінеральний комплекс
для зміцнення захисних сил організму

Таблетка №1

Вітаміни
C ( аскорбінова кислота) 50 мг
B1 (тіаміну гідрохлорид) 4 мг
A (ретинолу ацетат) 500 мкг
B9 (фолієва кислота) 250 мкг
Мінерали
Залізо 15 мг
Мідь 1 мг
Інші компоненти
Бурштинова кислота 50 мг
Ліпоєва кислота 15 мг

Таблетка №2

Вітаміни
PP (нікотинамід) 20 мг
Е (токоферолу ацетат) 15 мг
B6 (піридоксину гідрохлорид) 2 мг
A (ретинолу ацетат) 500 мкг
B2 (рибофлавін) 2 мг
C (аскорбінова кислота) 30 мг
Мінерали
Цинк 12 мг
Марганець 2 мг
Йод 150 мкг
Селен 70 мкг
Магній 40 мг
Інші компоненти
Бурштинова кислота 150 мг
Ліпоєва кислота 15 мг

Таблетка №3

Вітаміни
B5 (D-кальцію пантотенат) 5 мг
B9 (фолієва кислота) 200 мкг
B12 (ціанокобаламін) 3 мкг
D3 (холекальциферол) 5 мкг
K1 (фітоменадіон) 120 мкг
H (біотин) 50 мкг
Мінерали
Кальцій 150 мг
Хром 50 мкг



Може бути рекомендована як додаткове джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, ліпоєвої та бурштинової кислот для зміцнення захисних сил організму в період сезонних застудних захворювань. Має загальнозміцнюючі та антиоксидантні властивості. Добова доза вітамінів та мінералів розділена на три таблетки з урахуванням сумісності компонентів.

Властивості АлфаВіт® у Сезон Застуд підтверджено науковими дослідженнями складу.

ЯК ПРИЙМАТИ АлфаВіт® у Сезон Застуд?

СПОСІБ ВЖИВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА ДОЗА

дорослим по 1 таблетці кожного виду (№1, №2, №3) один раз на добу під час споживання їжі (за сніданком, обідом та вечерею). Інтервал між прийомами таблеток від 4 до 6 годин. Якщо рекомендований графік прийому був порушений, допускається відновлення прийому з будь-якої з таблеток, в тому числі і прийом пропущеної таблетки разом з черговою.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ДО СПОЖИВАННЯ

індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гіперфункція щитоподібної залози, вагітність, період годування груддю. Цей продукт не призначений для діагностики та лікування, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ СПОЖИВАННЯ

4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану кількість таблеток для щоденного споживання.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +4 °C до +25 °C. Зберігати у недоступному для дітей місці.

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

2 роки від дати виробництва.

Рекомендується дотримуватися порядку прийому таблеток, зазначеного на упаковці

Приймайте вітаміни правильно!

У вітамінно-мінеральних комплексах АлфаВіт® добова доза необхідних вітамінів та мінералів розподілена на три таблетки. Кожна з трьох таблеток вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт® – це самостійний збалансований і безпечний комплекс, який має певний, чітко виражений вплив на організм дорослих і дітей.

Таблетка «Залізо+» рекомендована для прийому під час сніданку. Залізо та вітамін С у складі таблетки запобігають розвитку анемії. Комплекс вітамінів В і ліпоєва кислота необхідні для енергетичного обміну; бурштинова кислота регулює і стимулює вироблення енергії, полегшує перенесення наслідків запальних процесів. Ліпоєва і бурштинова кислоти сприяють поліпшенню роботи печінки і виведенню з організму токсичних речовин (у тому числі утворених при руйнуванні бактерій, вірусів).

Таблетка «Антиоксиданти+» рекомендована для прийому під час обіду. Комплекс з селеном, цинком та вітамінами А, С, Е зміцнюють імунітет та допомагають протистояти шкідливому впливу навколишнього середовища на організм дорослих. Вітамін А впливає на захист організму від інфекційних та інших захворювань, особливо важливий для роботи імунної системи. Вітамін Е має імуномодулюючий ефект. Вітамін С сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій; в сезон застуд потреба організму в ньому збільшується. Селен і цинк впливають на різні етапи імунного захисту. Вітаміни РР, В2 та В6 відіграють важливу роль в обміні речовин. Також таблетка містить такі життєво необхідні елементи, як магній, марганець та йод.

Таблетка Кальцій D3+ рекомендована для прийому під час вечері. До складу цієї таблетки входять вітамін В12 і фолієва кислота, які необхідні для синтезу нуклеїнових кислот, нормального кровотворення, позитивно впливають на функцію печінки та нервової системи. Вітамін D3 незамінний не тільки для зміцнення кісток та зубів, попередження виникнення остеопорозу – він грає важливу роль у функціонуванні імунної системи. Кальцій, хром та вітаміни у складі таблетки важливі для нервової системи, підтримки кісткової та хрящової тканин, обмінних процесів, синтезу гормонів.

Щоб отримати максимум користі, рекомендується дотримуватися 4-6–годинного інтервалу між прийомами таблеток, що входять до складу вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт®.

Якщо рекомендований графік прийому був порушений, то пропущену таблетку можна прийняти разом з черговою чи об’єднати в один прийом три таблетки, але не перевищувати зазначену добову дозу.

АлфаВіт® – це принципово новий підхід до вітамінно-мінеральної профілактики!

Можливість збільшити користь
від прийому вітамінів на 30-50%1.

В комлексАлфаВіт® у Сезон Застуд входять всі вітаміни та необхідні мінерали для зміцнення імунітету і підтримки організму в сезон застуд.

Ліпоєва та бурштинова кислоти у комплексі АлфаВіт® у Сезон Застуд покращують метаболізм, сприяють виведенню з організму токсичних продуктів життєдіяльності вірусів та бактерій.

Вітаміни А, С, Е, ліпоєва та бурштинова кислоти, а також селен та цинк утворюють потужний антиоксидантний комплекс – сприяють зміцненню захисних сил організму, прискорюють відновлення після застудних захворювань.

Ліпоєва кислота зміцнює імунну та нервову системи, регулює енергетичний обмін, необхідна для адаптації організму до несприятливих факторів навколишнього середовища з метою зниження захворюваності.





1. Ших Е.В. Повышение биодоступности микроэлементов при рациональном конструировании витаминно-минеральных комплексов. Врач. – 2011. – №11.



Найменування та місцезнаходження і контактний номер телефону заявника: ТОВ «РЕКОРДАТІ УКРАЇНА», 04050, Україна, м. Київ, вул. Глибочицька, 40. Тел.: (044) 351-18-63.

Найменування та місцезнаходження і номер телефону виробника: ПАТ «ВІТАМІНИ», 20300, Україна, Черкаська обл., місто Умань, вулиця Ленінської Іскри, будинок 31. Тел.: (04744) 4-67-60.

Адреса потужностей (об’єкта) виробництва: 20300, Україна, Черкаська обл., місто Умань, вулиця Ленінської Іскри, будинок 31.